• Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss

Ribes Läder och Fritidsbutik med egen tillverkning, ligger i Tävelsrum, ca 7 km öster om Färjestaden. Här har vi byggt om en gammal ladugård till en modern fabrik samt att vi fr.om augusti 2016, byggt ut med ny härlig Fritidsbutik där vi säljer våra egentillverkade skinn- och läder produkter samt har ett brett utbud av jakt, fiske och hundprodukter. Under slutet av september 2016 inviger vi även en jaktsimulator.

Vi har ett stort hantverkskunnande och en tidlös design vilket gjort att våra produkter med åren, blivit mycket uppskattade.

Vi tillverkar dam- och herrväskor, portföljer, bälten, plånböcker, ryggsäckar, necessärer m.m. Genom samarbeten med jägare har vi tagit fram ett sortiment av jakttillbehör med bl.a tillverkning av patronbälten, etuier, gevärsremmar m.m. I fabriken kan vi tillverka i nästan allt material, såsom läder, skinn, plast, textil.

Vi hjälper såväl små som stora företag med olika legoarbeten. Tillskärning, stansning, nitning, sömnad, design och utformning, för att nämna några exempel.

Det mesta av vår tillverkning går till företag och butiker, men även direkt till konsument via vår Fritidsbutik på gården i Tävelsrum samt till olika mässor i Sverige ,Norge och Tyskland.

Varmt välkomna till Ribes i Tävelsrum