Du har inga produkter i varukorgen.

Allmänna köpvillkor

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Priserna gäller tills ny prislista utkommer. För försändelsen betalar du endast frakt. Vi reserverar oss för ändringar av priser. Alla erbjudanden gäller tills vidare, om inte annat anges. Återfinns erbjudanden ej längre på hemsidan har de upphört.

Avgifter

Ribes tar inte ut några avgifter utöver fraktkostnad. Se leveransavgifter längre ner.

Leveranstid och leveransförsening

Beställningar hanteras så snabbt som möjligt. Leveranstid är 3-5 arbetsdagar om inget annat anges vid beställning. Vi reserverar oss för att produkten tillfälligt kan vara slut med en längre leveranstid som följd. Kunden informeras alltid om eventuell försening på mer än 5 dagar och har då rätt att avbeställa varan.

Betalning

Kortbetalning med Visa eller MasterCard i samarbete med Payex AB. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Payex, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen direkt.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen kan du som kund ångra ett köp inom 14 dagar från det att varan tagits emot. Denna rätt gäller från avtalet/köpets ingång. För att returen skall vara giltig måste du skicka med ordersedel/fakturan eller kopia på denna, samt inom den angivna ångerfristen meddela oss att du ångrar köpet. Det är ditt eget (konsumentens) ansvar att visa att ångerrätten utnyttjats i rätt tid. Meddela därför oss skriftligen via e-mail info@ribes.se

Vid retur måste varan sändas tillbaka till oss i oskadat skick och i obruten förpackning. Du som kund står för eventuella skador som uppstår under returtransporten. Enligt Konsumentverkets regler är det du som kund som står för returportot. Se returadress längre ner. Vid eventuell tvist hänvisar vi dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras beslut.

Leveransavgifter

Privatpersoner inom Sverige
Vi levererar med Post Nord, Schenker privatpaket och tillämpar den fraktväg som är billigast. Mindre försändelser upp till 2 kg levereras med PostNord, Skicka Lätt (spårbart) om paketets omkrets understiger 90 cm. Inom Sverige betalar du alltid 59 kr inkl. moms.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader för hanteringen som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnader etc). Vi tar en avgift på 150kr om paket ej hämtas ut.

Du måste vara myndig och ha fyllt 18 år för att få handla hos oss. Omyndiga personer kan enligt svensk lag inte ingå avtal, och har därmed inte rätt att ingå köpavtal.

Vid reklamation av felaktig vara ber vi dig kontakta oss via e-post på info@ribes.se. Alla felaktiga varor returneras kostnadsfritt.

Privatpersoner inom EU
Vi levererar inom EU och tillämpar den fraktväg som är billigast. Kontakta oss på info@ribes för information om fraktkostnad.

Registrerade företag
Vi levererar med DHL, Schenker samt PostNord. Fraktvillkor: Fritt vårt lager.
Vid reklamation av felaktig vara ber vi dig kontakta oss via e-post på info@ribes.se.

Personuppgifter

När du beställer hos oss godkänner du köpevillkoren och samtycker därmed till att dina personuppgifter lagras och hanteras av företaget i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen) och Datainspektionens föreskrifter. Ribes är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig samt för att lämna intressanta erbjudanden för egna produkter. Företaget överlåter uppgifter till tredje part för fakturaförsäljning och följer i övrigt vad som är tillåtet enligt lag. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss på info@ribes.se

Nyhetsbrev

Genom att godkänna köpvillkoren går du med på att få Ribes nyhetsbrev, med information om våra produkter och erbjudanden. Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, skicka ett mejl till info@ribes.se och skriv ”unsubscribe” i ämnesfältet.

Ändringar

Ribes.se reserverar sig för ändringar i köpvillkoren. Vi följer distansavtalslagen. De villkor som gäller är de som står här, vid tillfället för ditt köp om inte annat gäller enligt pågående kampanjerbjudande.

Copyright

Allt innehåll på Ribes.se är skyddat av upphovsrättslagstiftningen.

Kontaktinformation

Anette Riphedens Läder AB
Tävelsrum 119
SE-386 92 Färjestaden
Tfn fritidsbutik/jaktsimulator: 070-553 87 80
E-post: info@ribes.se
Tfn verkstad: 0485-364 35
Org nr 556749-5543

Öppettider

Fritidsbutikens öppettider: Mån – Fre 10.00-18.00. Lör 10.00-14.00. Vissa avvikelser kan förekomma. Telefon till butik och bokning av jaktsimulator: 070-553 87 80
Ring gärna och kontrollera med oss innan du kommer om du ska köra långt.
Särskilda öppettider under Skördefesthelgen.
Följ oss även på vår Facebooksida och Instagram

Skinn- och lädertillverkningen har öppet helgfri vardag: 08.00–17.00. Lördag och söndag: stängt