Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss

Ribes Läder och Fritidsbutik med egen tillverkning, ligger i Tävelsrum, ca 7 km öster om Färjestaden. Vi har byggt om en gammal ladugård till en modern fabrik där alla våra egna skinn- och läderprodukter tillverkas i svenskt vegetabilgarvat (barkgarvat) läder från Tärnsjö.

I augusti 2016, öppnade vi en ny härlig Fritidsbutik på 220 m2 där vi säljer våra egentillverkade skinn- och läder produkter, har ett brett utbud av jakt, fiske och hundprodukter, dam- och herrkonfektion från Fjällräven, Pinewood, Bearskin mfl. Här kan du även handla ammunition samt nya- och begagnade vapen.
I vår jaktsimulator kan du träna inför jaktprovet, ta med dina vänner, jobbarkompisar eller göra en trevlig avslutning på konferensen.

Våra produkter
Vi har ett stort hantverkskunnande och en tidlös design vilket gjort att våra produkter med åren, blivit mycket uppskattade.

Vi tillverkar dam- och herrväskor, portföljer, bälten, plånböcker, ryggsäckar, necessärer m.m. Genom samarbeten med jägare har vi tagit fram ett sortiment av jakttillbehör med bl.a tillverkning av patronbälten, etuier, gevärsremmar m.m. I fabriken kan vi tillverka i nästan allt material, såsom läder, skinn, plast, textil.

Vi hjälper såväl små som stora företag med olika legoarbeten. Tillskärning, stansning, nitning, sömnad, design och utformning, för att nämna några exempel.

En stor del av vår tillverkning går till företag och externa butiker, men även direkt till konsument via vår webshop och egna fritidsbutik på gården i Tävelsrum. Vi åker även till olika mässor i Sverige, Norge och Tyskland.

Varmt välkomna till Ribes tillverkning och Ribes Fritidsbutik i Tävelsrum